Gran col·laboració de les entitats en el Dia Internacional de la Dona

Ajuntament i entitats presenten un programa d'activitats basades en el debat sobre la imatge de la dona.

Les activitats organitzades per entitats col·laboradores i Ajuntament a la ciutat en commemoració del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març, estaran centrades en el debat sobre la imatge de la dona. Les diferents propostes s'allargaran des del 2 de març fins al 14 d'abril, i inclouran diferents opcions, des de xerrades fins a activitats físiques i àpats comunitaris. L'acte central serà la xerrada de la poetessa visual Yolanda Domínguez "Canviar les imatges per canviar el món", que es realitzarà el dimecres dia 7 a les 18 h.

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, ha destacat l'importància de les activitats i la "necessitat d'unificar esforços de cada àrea determinada" per assegurar l'èxit de participació de les jornades, que aquest any comptaran amb la col·laboració de la Fundació Vicente Ferrer, Oxfam Intermón, l'associació Edbuilding, l'Associació Noestasola i la Fundació Fundesplai-Paidos, a més de l'ajuda de diversos equipaments municipals, com Eurofitness Sant Cugat i l'IES Angeleta Ferrer.

La guanyadora del concurs de cartells del Dia de la Dona 2018, Paula Pérez, ha destacat que amb la seva obra "volia representar l'empoderament de la dona que s'ha fet visible en els últims anys" així com "la figura femenina i la dignitat que es mereix".

D'altra banda, Pellicer ha destacat que, davant la vaga feminista del dia 8 de març per commemorar el Dia Internacional de la Dona, des de l'Ajuntament "facilitarem tota la informació perquè els treballadors i treballadores puguin tenir l'oportunitat de fer-la si volen. Ens hi unim en la mesura en què tothom pugui fer el que vulgui fer", i ha volgut apuntar l'èxit d'aquest programa d'activitats que descriu com a inclusiu i a on "la veu dels homes és tan necessària com la de les dones".

Podeu consultar aquí el tríptic amb el programa d'activitats del Dia de la Dona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem