Inauguració del Pessebre i molta música per al cap de setmana

Diverses propostes per gaudir del cap de setmana

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Inauguració del Pessebre tradicional

La pista de gel d'aquest any està ubicada al carrer de Josefina Mascareñas FOTO: Lali Puig

Divendres hi ha nombroses propostes començant per la pista de gel que estarà fins al 8 de gener, el trenet Sant Cugat Express i la Fira de Nadal que estaran a la plaça d'Octavià. També es farà la inauguració del Pessebre de Sant Cugat com cada any a la plaça de Barcelona a les 18 hores.

Música i més

La Cantata de Nadal se celebrarà aquest diumenge al Teatre-Auditori FOTO: Lali Puig

Dissabte serà protagonista pels concerts que hi haurà començant pel concert de Nadal Simfònic amb l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat seguit de Nadal amb swing.  

Ja a la tarda hi haurà el Concert de Nadal al Centro Popular Andaluz. A la nit hi haurà la representació d'El poema de Nadal, de Josep M. de Sagarra i el sopar de carmanyola i Quinto al Casal de les Planes. 

També hi haurà durant tot el dissabte la tradicional Fira de Santa Llúcia a la plaça de l'estació de la Floresta amb parades d'artesans.

Per a diumenge al matí hi haurà el concert de Nadal de la Gent Gran i per a la tarda una nova edició de la Cantata de Nadal al Teatre-Auditori.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem