Ja tenim els guanyadors dels tres àpats a LabarraCugat

Tres són els guanyadors del sorteig que el TOT ha fet durant la Botiga al Carrer

El TOT Sant Cugat ha sortejat tres dinars o sopars al restaurant LABARRACugat per a dues persones i de dilluns a dimecres. D'entre els centenars de participants, tres han estat els afortunats per poder gaudir els àpats al restaurant santcugatenc. La participació s'ha fet durant la Botiga al Carrer d'aquest dissabte, 30 de juny.

Els guanyadors són els següents:

1. Àngels Martos Rubio

2. Marina Unamuno Gasulla

3. Ramon Gómez

Dilluns l'equip del TOT es posarà en contacte amb els guanyadors per indicar com aconseguir els àpats a LABARRACugat.

Els que s'han aproppat a la parada del TOT també han pogut conèixer la nova edició del monogràfic Món Sant Cugat. Si encara no el tens, o et falta alguna de les edicions anteriors, pots fer-ho a www.monsantcugat.cat o a les oficines del TOT o a les llibreries i quioscos de la ciutat.

Segueix la Festa Major amb el TOT

Imatge de l'edició número 5 del Món Sant Cugat FOTO: Cedida

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

 

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagramdel TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

 

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

 

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem