L'agressor sexual de Sant Cugat ataca dones que fan running

Des de fa diversos mesos els Mossos d'Esquadra busquen un individu que ha atacat a diverses dones i els hi ha fet tocaments

L'agressor sexual de Sant Cugat ataca dones que practiquen running. Segons ha pogut saber el TOT, l'home va vestit de runner i ataca per darrere les dones que corren en diferents zones de la ciutat. L'individu està buscat pels Mossos d'Esquadra per haver fet tocaments a almenys 9 dones a Sant Cugat.

Els Mossos d'Esquadra han posat en marxa un dispositiu especial per tal de detenir l'individu, tal com va avançar el TOT, fa més d'un any que actua. Tot i això, la policia no ha pogut detenir-lo ja que no té una pauta marcada d'actuació. Els Mossos aconsellen a les dones que fan running que portin telèfon mòbil sempre i que avisin els Mossos davant de qualsevol actitud sospitosa. 

Última agressió

L'última agressió va tenir lloc la setmana passada a les 8.45 h al Parc Central, contra una dona de 30 anys que corria. L'agressor es va posar darrere de la dona i quan la dona va reduir la marxa, l'home la va empènyer amb violència, la va fer caure a terra i va ser aleshores que l'agressor li va intentar treure els pantalons, mentre ella es defensava.

L'agressor va marxar quan va veure una altra dona que estava passejant el gos, qui es va adonar de la situació.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem