L'Ajuntament pagarà 50 mil euros per l'expropiació de Cal Castillo

El Ple d'aquest dilluns, 18 de gener, ho ha aprovat

L'Ajuntament pagarà finalment 51.135, 85 euros als propietaris de Cal Castillo per la seva expropiació, tal com ha aprovat el ple municipal d'aquest mes de gener. En total el consistori passarà a tenir la propietat de les dues finques que formen el nucli que sumen 12.000 metres quadrats.

D'aquesta manera, amb l'aprovació del Ple de l'expropiació, s'inicia un procés per convertir Cal Castillo, en una granja escola, tal com va avançar el TOT. Per fer-ho també és necessari traslladar els animals que no són propis de granja, com emús, porcs vietnamites o les daines que ja han viatjat a Guadalajara. 

Tot i això, l'oposició ha posat en dubte que el projecte de granja escola sigui viable i la proposta d'expropiació només ha tingut el suport del grup de Convergència i del regidor de Procés Constituent, Dimitri Defranc. PP i ERC-MES s'han abstingut i CUP, Cs PSC i ICV-EUIA han votat en contra. Entre altres arguments, l'oposició ha dit que els veïns de Sol i Aire estan totalment en contra d'aquest projecte de granja escola. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem