L'Ateneu s'instal·la a la Casa Jaumandreu a partir del setembre

Es preveu que l'edifici sigui un nou punt cultural i cívic de la ciutat

L'Ateneu santcugatenc canvia d'ubicació a l'avinguda de Gràcia núm. 16, Sant Cugat. Les portes de la nova seu s'obriran al públic el pròxim 1 de setembre i el 5 del mateix mes es podran fer les inscripcions per als cursos de tardor. A la web www.ateneu.cat es pot disposar de més informació per als cursos disponibles.

La Casa Jaumandreu, després anomenada Villa Felisa, va ser cedida a l'Ateneu per a establir-hi la nova seu de l'entitat. L'edifici, sense ús des que el març del 2015 va deixar de ser la seu de la Policia Local, es preveu que amb aquesta cessió sigui un nou punt cultural i cívic de la ciutat.

L’acord es va establir mitjançant una cessió d’ús durant un període mínim de 10 anys i contempla el compromís de l’Ateneu Santcugatenc de fer els arranjaments necessaris per condicionar l’edifici com a seu de l’entitat (adaptació de sales...). També contempla que l’Ajuntament faci les actuacions necessàries perquè l’edifici estigui completament adaptat (estructura, habitabilitat...).

D’altra banda, el conveni ha de permetre estrènyer la col·laboració existent entre l’Ajuntament i l’Ateneu per complementar l’oferta formativa i cultural de la ciutat. Així, es treballarà perquè la programació de l’Ateneu i la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) siguin complementàries.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem