L'Envelat de Nadal, cultura i més per gaudir de la setmana

Les diferents propostes per als pròxims dies de Nadal a Sant Cugat

La setmana arriba a Sant Cugat amb diferents propostes per a tots els gustos a la ciutat, protagonitzades, principalment, per les activitats nadalenques.

El TOT recull aquestes activitats a la seva agenda i en fa un resum per a què no te'n perdis res!

Diferents activitats

La llegenda del drac de Sant Cugat de Can Ninot FOTO: Cedida

Durant la setmana hi ha l'Envelat de Nadal com a protagonista ja que cada dia hi haurà activitats. Dimarts, per exemple, hi haurà diferents tallers com un de joguines i un de cabanes. D'altra banda, fins al 28 de desembre, es pot gaudir a la Sala Capitular del Monestir de Sant Cugat l'espectacle nadalenc Pedra i sang.

També dimarts, al Teatre-Auditori, es farà el concert de valsos i danses de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat. Una proposta que es repetirà el dia 28, també a les 21 hores.

Per a dimecres està previst l'Envelat de Nadal amb el taller de la broma i La llegenda del drac de Sant Cugat amb Can Ninot, entre altres propostes.

Cultura i més

Cal Crispin, un dels pessebres emblemàtics de la ciutat FOTO: Artur Ribera

Ja per dijous hi haurà un recorregut pels pessebres del nucli antic que es poden veure a les llars i establiments del centre de Sant Cugat i també serà l'últim dia per poder visitar l'exposició "La ceràmica utilitària: un univers de formes i funcions".

A més, durant la setmana es podrà gaudir del cinema amb VaianaTrolls o Fiesta de empresa entre d'altres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem