L'Envelat de Nadal es viu amb força

El parc lúdic instal·lat al parc de Ramon Barnils rep moltes visites cada dia

Des de la inauguració de l'Envelat de Nadal el passat divendres 23 de desembre, molts santcugatencs estan gaudint d'aquest parc lúdic. Feia 9 anys que no es feia un format com aquest recinte ple d'activitats.

Propostes per a tots els gustos

Els inflables són per als més petits FOTO: Artur Ribera

Hi ha diferents espais per a tots els gustos. Per exemple, a la carpa gran de l'Envelat, es poden veure espectacles i fer activitats de gran format i ja a la tarda hi ha espectacles més familiars.

A una de les carpes petites hi ha el petit format on es fan sessions de contes, titelles i música. A més hi ha espectacles per a nadons.

També es poden fer tallers de diferents tipus. Cada dia hi ha un de nou i es treballen en grups reduïts. A més, també hi ha tallers de circ i jocs d'enginy i de fusta.

Espais i activitats que no poden faltar

L'Envelat de Nadal està ubicat al parc de Ramon Barnils FOTO: Artur Ribera

Al rocòdrom i els inflables no poden faltar en un parc lúdic com aquest. Al primer es pot escalar, mirar l'Envelat des de les alçades i tirar-se per la tirolina. Amb els inflables, els nens i nenes, podran jugar, saltar i posar a prova tota la seva energia!

Per acabar el dia es poden reposar forces amb les foodtrucks on hi ha un gran espai gastronòmic per a tots els gustos.

Nits a l'Envelat

El recinte està obert d'11 a 14 hores, i de 16.30 a 19.30 hores. D'altra banda, hi ha les Nits a l'Envelat amb diferents propostes com el Live Karaoke Show aquest dijous, 29 de desembre, l'Improchristmas el dia 30 o la Festa de Cap d'Any. A més, acollirà la visita de l'Ambaixador Reial el dimecres, 4 de gener.

La majoria de les activitats són gratuïtes. Seran de pagament els espectacles de les 18.30 hores a l'Envelat (3 euros) i els espectacles de petit format (2 euros), així com la Festa de Cap d'Any (12-15 euros). 

Consulteu el programa sencer d'activitats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem