Les activitats infantils, el programa amb més tirada

Els infants són els protagonistes indiscutibles de les festes de Nadal

Amb 15.083 infants de 0 a 12 anys, segons les dades més actualitzades del padró, Sant Cugat és la ciutat catalana amb més proporció de nens i nenes, ja que els menors de 12 anys suposen el 16,7% del total dels habitants. Per aquest motiu i perquè els petits són els protagonistes indiscutibles de les festes de Nadal, l’agenda d’activitats infantils de les vacances d’hivern és la més important i nombrosa de tot el programa dels actes nadalencs.

Aquest any el programa ofereix un total de 146 plans, perquè els més petits de la festa tinguin el seu propi espai per Nadal. Després de la Cavalcada de Reis, que se celebra la tarda del 5 de gener al centre de Sant Cugat i a tots els districtes i suposa l’activitat anual més important de la ciutat per l’elevada participació i mobilització de santcugatencs, el Quinto la segueix d’aprop. Encara que aquesta no sigui una activitat purament infantil, arrossega famílies senceres de totes les edats, tant en l’horari de tarda com en el de nit.

A més de les activitats infantils a l’Envelat, la tarda del dissabte 24 de desembre, els Jardins del Monestir seran l’escenari del Pessebre Vivent. I continuant amb els actes infantils, la Biblioteca de Volpelleres acull el 27 a les 18 hores Un Garbuix, adreçat als més petits, i el dia 30, a la mateixa hora, Per art de màgia. Mentrestant, Eva Tataret portarà Contes de Nadal i més a l’Ateneu el 28 de desembre i el 2 de gener a les 18 hores. El mateix dia, a la Biblioteca Central a les 20 hores, es representarà Tres contes de Truman Capote

Unes vacances de tallers

En les pròximes setmanes, a més, se celebraran diferents tallers. Decoració, cuina i molt més perquè tothom trobi el seu espai. Un exemple són els tallers 'De la broma' que es faran el matí i la tarda del dia 28 a l’Envelat o 'Fem un clic al Nadal' el 27 de desembre a l'Ateneu o el 'Deixa'm felicitar-te el Nadal' al Monestir el mateix dia.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem