L'escola d'educació especial sí que es farà finalment a Can Mates

Finalment, l'escola d'educació especial sí que s'ubicarà a Can Mates, segons l'Ajuntament

El Ple municipal del mes de gener va aprovar de manera provisional el projecte de Pla Especial d’assignació d’usos i ordenació dels equipaments del parc del Turó de Can Mates. L'objectiu d'aquesta modificació urbanística, iniciada el gener del 2015, és permetre la implantació de l'escola d'educació especial i una escola bressol a uns terrenys a tocar de l'Escola Turó de Can Mates.

 

D'aquesta manera, finalment l'Ajuntament sí que opta per edificar l'escola d'educació especial a Can Mates, tot i que fa un mes l'alcaldessa havia anunciat que s'havien replantejat no fer aquesta construcció en aquest indret sinó en un altre.

 

"L'objectiu és disposar de la previsió per poder desenvolupar aquests dos equipaments", va explicar durant la sessió plenària el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet. Per l'escola d'educació especial es preveu un terreny de 6.259 metres quadrats, amb una superfície de sostre de més de 2.000m2. El terreny pensat per l'escola bressol és de 2.900m2 amb un sostre que pot arribar fins als 900m2. Les façanes estarien al carrer Josep Irla.

 

El regidor del PSC, Pere Soler, es va abstenir en l'aprovació amb aquesta argumentació: "Sospitàvem que hi havia un projecte i ara se'ns ha presentat. Hauria de ser un projecte educatiu totalment públic, i no concertat com s'està preveient". Per la seva banda, Ferran Villaseñor, d'ERC-MES, va demanar separar el debat urbanístic de l'equipament amb el model de gestió, "del qual se n'haurà de parlar més endavant"-

Més informació
 
Comentaris

Destaquem