La 2a Emboscada per la Neteja de Collserola arriba amb vermut inclòs

Començarà a les 10 del matí a la Masia Can Vilallonga

L’organització BOSC.NET ha promogut la Segona Emboscada Vermutera per la Neteja de Collserola que, finalment, serà el 13 de març a les 10 del matí a la Masia Can Vilallonga de Sant Cugat. Aquesta emboscada és la continuació de la iniciativa que la veïna de Sant Cugat Ariadna Puig va impulsar el febrer passat.

Les emboscades que organitza BOSC.NET són jornades de neteja de deixalles als boscos de Collserola, però són especials perquè culminen amb una celebració final. En aquesta ocasió, els participants voluntaris podran gaudir d’un vermut al mateix bosc després de netejar-lo.

Ariadna Puig, la impulsora de la iniciativa, va promoure la primera emboscada per Collserola el 24 de febrer i ja va avisar que pretenia ser el principi d'una organització veïnal per netejar el bosc. Amb aquesta segona del 13 de març, confirma les seves expectatives d’aconseguir una periodicitat de trobades per netejar Collserola de llaunes, d’ampolles, de runes de cases, de joguines antigues, de peces de ferro i de brossa de tot tipus.

Aquesta veïna del barri de Can Trabal ja tenia la preocupació de la neteja dels boscos des de fa temps, tant és així que mentre passejava amb la seva família anaven recollint tota la brossa que trobaven. El mes passat van fer un pas endavant convocant 20 amics i veïns perquè els ajudessin.

Podeu mirar el vídeo de la priemra jornada. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem