El Mussol organitza una nova jornada de neteja als boscos de la Floresta

L'associació per a la protecció del paisatge denuncia que l'estat dels boscos de la Floresta és "deplorable" i estan "oblidats"

Aquest diumenge, dia 7 de febrer, l'associació El Mussol ha organitzat una neteja participativa a l’entorn del jardí del Casino de la Floresta, per tal de treure tota la brossa que ara mateix omple els boscos del districte. Segons informa l’entitat per a la protecció del paisatge, l’activitat està programa per a les 10 hores és “totalment oberta a tothom que vulgui col·laborar”.

“L’estat dels boscos de La Floresta és deplorable, és una zona molt oblidada, plena de deixalla de tot tipus: plàstics, metalls i barres de construcció, llaunes, ampolles d’oli de cotxe…”, ha afirmat Núria Margineda, presidenta de l’Associació Mussol, que és l’organització encarregada d’organitzar aquestes neteges col·lectives. De fet, dimecres dia 3 de febrer ja en van fer una.

Les escombraires que es recullin seran posteriorment classificades segons el material i més endavant es pesaran per tal d’esbrinar la seva petjada de carboni. Per reivindicar l’estat en què està l'entorn natural de la Floresta, els alumnes de l’escola Tretzevents crearan una escultura amb tots els materials que puguin recollir. Margineda també ha afegit que “és important conscienciar tota la gent del municipi” per aconseguir que aquest tipus de neteges no s’hagin de fer de manera tan habitual.

Per l'activitat, es recomana des del Mussol que s'utilitzi calçat adequat per “caminar per terrenys irregulars” i que es portin guants de cuir per “evitar petits accidents recollint la brossa”.

Fa dues setmanes, veïns de Can Trabal ja van fer una neteja als boscos del seu entorn, també plens de deixalles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem