La consellera Borràs posa Sant Cugat com a exemple en polítiques d'habitatge

L'alcaldessa destaca que l'Ajuntament de Sant Cugat és el primer de Catalunya té un projecte de masoveria urbana

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge de la Generalitat, Meritxell Borràs, ha visitat per primera vegada l'Ajuntament de Sant Cugat i ha aprofitat l'ocasió per lloar les polítiques d'habitatge santcugatenques. "Sant Cugat és un exemple pel govern i per la resta de municipis del país, perquè ha fet una aposta decidida per les polítiques d’habitatge, ha estat pioner amb el lloguer social en un moment on al conjunt del país hi ha hagut poca cultura del lloguer", ha assegurat la consellera, en declaracions recollides pel Consistori en un comunicat.

La consellera ha destacat la ciutat per ser pionera i valenta a l’hora de tirar endavant aquestes polítiques i ha assegurat que “el govern català seguirà col·laborant amb l’Ajuntament de Sant Cugat per poder fer possibles les polítiques d’habitatge, garantir el dret a tenir un habitatge digne i donar resposta a les famílies que ho requereixen”.

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha assegurat que l'habitatge és una de les grans prioritats pel govern local. “Som dels  primers Ajuntaments que té un projecte de masoveria urbana, tenim una alta demanada i un mercat amb preus alts, per això tenim una oferta diversificada d’habitatges socials per tots aquells col·lectius que tenen més dificultats”, ha afirmat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem