La Diada dels Bastoners, música i més per al cap de setmana

Les propostes per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, la Diada dels Bastoners com a protagonista. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

25 anys dels Bastoners

Manifestació del Dia Internacional de la Dona 2017. FOTO: Artur Ribera.

Aquest cap de setmana ve marcat per la celebració de la Diada dels 25 anys dels Bastoners. Una festa que omplirà d'activitats la plaça del Rei el dissabte, 11 de març. la diada començarà a les 10.30 hores amb l'Oca Bastonera, i s'estendrà durant la jornada amb tallers i música, entre altres.

També dissabte al matí hi haurà el Mercat de Pagès, de 9 a 14 hores, i el Mercat de 2a mà, d'11 a 15 hores. Ambdós organitzats per l'Ateneu.

Propostes per divendres

L'Òpera 'Manon Lescaut', de Puccini, es podrà veure divendres al Teatre-Auditori FOTO: Cedida

Per als qui vulguin aprendre coses noves, divendres 10 de març, hi ha un taller de costura d'"Aplicacions sobre tela" i, més tard, es farà la inauguració de l'exposició "Esclat de color". Dues activitats que s'emmarquen en el programa del Dia Internacional de la Dona 2017.  

D'altra banda, "Referèndum o referèndum" serà la conferència que hi haurà a la Casa de Cultura a càrrec de Josep Rull a les 19 hores.

A més, hi ha dues propostes musicals. El 5è Cicle de Música Sacra Coral torna divendres al Monestir, a les 21 hores, amb el Cor Vivaldi, i l'òpera Manon Lescaut, de Puccini, està programada el mateix dia al Teatre-Auditori.

Música

Per al diumenge, 12 de març, tampoc hi faltarà la música. Podreu gaudir dels concerts Gospel Fusió A tempo de Dona i el concert de guitarra a càrrec de Laura Fontanals, tots dos emmarcats en el programa d'actes del Dia Internacional de la Dona 2017.

Totes aquestes activitats i més a l'agenda del TOT!
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem