La Fapel diu que la moció contra les concertades no respon a criteris educatius

El president de l'entitat, Josep Manel Prats intervindrà durant el ple municipal per donar a conèixer la postura de l'associació

La Federació d'Associacions de Pares i Mares d'alumnes d'escoles lliures (Fapel) s'ha mostrat totalment contra la moció que el PSC vol portar al Ple Municipal d'aquest dilluns, 16 de novembre, per instar al Departament d’Educació que el futur nou govern de la Generalitat racionalitzi els recursos a les escoles concertades de la ciutat, sobretot de les diferenciades. La Fapel s'alinea amb l'escola La Farga que s'ha mostrat també en contra aquesta decisió.

 


El president de la Fapel, Josep Manel Prats ha explicat que intervindrà durant el ple municipal per donar a conèixer la postura de l'entitat i en aquest sentit ha destacat que la proposta socialista és un "tema ideològic i no educatiu". Prats ha recordat que Catalunya és l'únic cas de tot l'Estat espanyol amb un consens gairebé total de tots els grups polítics, a excepció del PP per la immersió lingüística, que el 2006 va donar estabilitat a la LEC el 2006. El santcugatenc ha explicat que "la llibertat ha de ser per tothom i la llibertat de tria d'escoles no és el que et diguin" i ha apel·lat a la llibertat de les famílies a triar el centre educatiu més idoni pels seus fills: "La llibertat d'elecció ha d'estar per tot arreu".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem