La Festa Major Alternativa enceta tres dies per a tota la família

El programa de la 10a edició de la FMA comptarà amb diferents novetats destacables, però l'esperit de la festa seguirà sent reivindicatiu

La Festa Major Alternativa de Sant Cugat enceta aquest dijous, 28 de juny, tres dies plens de festa i activitats per a tota la família. El Parc de l'Escalèxtric, a la rambla del Celler, acollirà fins dissabte 30 de juny la desena edició de la Festa Major Alternativa que té com a moments més esperats, entre altres, el concurs de truites i la batalla de penyes.

El tret de sortida a la festa és aquest dijous a partir de les vuit del vespre amb el pregó, que anirà a càrrec del Comitè de Defensa de la República, el Comitè de Vaga Feminista i el Sindicat de Llogaters. De fet, el feminisme és una de les essències de la Festa Major Alternativa, que ja fa edicions que compta amb un protocal per evitar les agressions masclistes.

Les activitats de dijous continuaran amb un sopar de pintxos amb l'organització juvenil Arran. La música tancarà la festa fins a les quatre de la matinada, amb els concerts de Les Pasquines, Marea Flamenca, Cronopios, Txaranga de Festa Major i Pulmón Beatbox.

A més, aquest any la Festa Major Alternativa estrena la cúpula del tro, un espai on cada nit hi haurà música i on el públic podrà ser protagonista. Dijous a les 22 hores hi ha un karaoke popular.

Divendres 29 de juny

La Festa Major Alternativa encetarà el divendres a partir de les 11.30 amb activitats familiars organitzades per l'Esplai Pica-Roca, racons infantils, vermut i un dinar per a tota la família.

A partir de les sis de la tarda hi haurà la trobada de cultura urbana, amb micro orbert, batalles de rap, música en directe, concurs de graffitis...

El sopar del divendres anirà a càrrec del CDR de Sant Cugat i els concerts posteriors comptaran amb la presència de Mari Popes, Machete en Boca, Zapato y Cordón, Showcase i Dj Partisana.

Dissabte 30 de juny

El dissabte començarà a la Festa Major Alternativa amb un taller de samarretes per a nens i nenes a partir de les onze del matí.

Cap a les 13.30 hores hi ha el ja tradicional Concurs de Truites i el posterior dinar popular.

A les sis de la tarda hi ha la batalla de penyes.

Segueix amb el TOT la Festa Major

Sant Cugat del Vallès estarà de Festa Major a partir de dijous, 28 de juny, i fins al diumenge, 1 de juliol. 4 dies de festa, 200 activitats i 13 espais són els principals ingredients d'una festa que podeu seguir mitjançant el TOT Sant Cugat.

D'aquesta manera, podeu seguir l'actualitat de la Festa a www.totfestamajor.cat, i també mitjançant les xarxes socials de Facebook i Twitter. Igualment, no us perdeu les millors imatges de la Festa a l'Instagram del TOT, i menciona'ns a les teves fotos!

De la mateixa manera, pots informar-te de l'última hora de la celebració al nostre canal de Whatsapp. Si encara no en formes part, envia un missatge amb la paraula "ALTA" al 680.850.388.

I no us oblideu de participar, a partir del 28 de juny, en el concurs TOT Fotoportada amb les vostres millors imatges de la Festa. Trobareu tota la informació a www.totfotoportada.cat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem