El PP demana a l'Ajuntament que canviï la ubicació de la Festa Major Alternativa

Per segon any consecutiu la FMA se celebrarà al parc ubicat la rambla del Celler amb la confluència de Francesc Macià

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, demana a l'Ajuntament que canviï la ubicació de la Festa Major Alternativa (FMA), que per segon any consecutiu se celebrarà al parc ubicat a la rambla del Celler amb la confluència de passeig Francesc Macià. 

Tal com detalla Benejam al TOT "hem rebut diverses queixes de veïns a la zona on l'any passat es va posar la FMA i per aquest any no volem que es repeteixi. És un problema de convivència. Per això mateix demanem que la FMA canviï a un lloc més adient i que es pugui celebrar sense problemes". 

Tot i que des del PP no proposen una ubicació alternativa, el que sí que demanen és que "l'Ajuntament faci una revisió dels llocs en què es pugui fer la FMA i que es canviï. Som a temps. Encara falten dies per a la Festa Major i, per tant, tot i que el programa ja està fet, entenem que estem a temps de canviar-ho. A més, l'Ajuntament ja era coneixedor d'aquests problemes que va generar la ubicació actual", apunta Álvaro Benejam. 

Sota el lema 'Smart Wars la FMA contraataca', la 9a Festa Major Alternativa donarà el tret de sortida dimecres, 28 de juny i se celebrarà fins dissabte, 1 de juliol.

Cal recordar que diversos veïns i veïnes de la zona es van queixar l'any passat, en finalitzar la Festa Major, pels actes incívics que van haver de patir durant els dies de celebració. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem