La Festa Major de Sant Cugat estrena tres nous espais

En total, la celebració es distribuirà en 14 punts a la ciutat del 28 de juny al 2 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat del Vallès s'articularà aquest any en 14 espais diferents, estrenant-ne tres respecte de la passada edició. Una Festa Major que enguany se celebrarà durant sis dies, del 28 de juny al 2 de juliol.

D'aquesta manera, s'incorpora l'espai Càpsula Claustre on els infants d'entre 0 i 3 anys, i els seus pares, disposaran d'un espai tranquil, amb contes, jocs i música relaxada.

És-fera jove també s'estrena aquest 2017. Un espai ubicat al llac del Parc Central on s'uneixen la cultura Sound System i l'Electrònica. La tercera estrena de l'any és La plaça de la dansa, a la plaça de Can Quitèria, on cada tarda es podrà gaudir de Swing, Lindy Hop, Hip-Hop, Salsa, Bollywood i Balls de Saló, amb concerts, classes i exhibicions.

Els clàssics

Inauguració Caseta del CPA al Carrer de Josefina Mascareñas. FOTOS: Lali Puig

A més d'aquests espais, es mantenen els onze de la passada edició. L'Espai Arrel seguirà apostant per la cultura popular i tradicional a la plaça d'Octavià, a més d'acollir els concerts de gran format. La DesPlaça Jove es manté al parc de Ramon Barnils amb la música i les activitats pensades per als joves. La FM Alternativa repeteix ubicació i tornarà a instal·lar-se a la rambla del Celler, cantonada amb carrer de les Bòbiles.

La plaça de Barcelona acollirà l'espai La Taverna, i també repeteix com a escenari del STQbeer Festival. El Parc Central tornarà a acollir l'espai Food&Fun, i l'Espai d'arreu l'acollirà, un any més, la plaça de l'alcalde Magí Bartralot. L'Esport al Carrer s'ubicarà novament al parc de Can Vernet, i la Fira d'atraccions repetirà ubicació al camí Vell de Sabadell.

Pel que fa a la Plaça del Jazz, aquesta celebrarà el seu desè aniversari al Celler Modernista, i la Caseta del CPA enguany estrena nova ubicació al carrer de Pau VI.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem