La Fundació Sant Cugat convoca la 13a edició del Premi Manuel Vázquez Montalbán

El guardó està destinat a reconèixer els treballs de recerca dels alumnes de Batxillerat dels centres d'educació secundària de Sant Cugat

El Memorial MVM - Fundació Sant Cugat convoca per 13a vegada el Premi Manuel Vázquez Montalbán de Treballs de Recerca de Batxillerat a Sant Cugat. Una de les finalitats d'aquest premi és mantenir viu el llegat intel·lectual i ètic de Manuel Vázquez Montalbán, promovent entre els joves els valors que van formar la seva vida i obra.

Els treballs han d'haver sigut realitzats al centre d'educació secundària on estan inscrits, durant el curs 2017-2018, de forma individual o en grup. La temàtica, el contingut i l'extensió dels treballs és lliure. Una novetat respecte a l'any passat és que no és obligatori que els alumnes pressentin el Treball de Recerca en paper, només cal que el lliurin en suport informàtic i format PDF. 

D'entre tots els treballs presentats se'n seleccionaran cinc que seran els finalistes i, entre aquests, se n'escollirà el guanyador. El primer premi consistirà en la publicació del treball, l'any següent; 500 euros per l'autor o autors de cada un dels treballs i un diploma acreditatiu. D'altra banda, el premi dels altres quatre finalistes consistirà en una dotació econòmica de 200 euros i un diploma acreditatiu.

Aquesta convocatòria inclou també la del Premi Joan Auladell de TR al millor treball de temàtica local, que dota el GEL (Grup d'Estudis Locals) i decideix el mateix jurat. Amb un premi de 300 euros, un diploma acreditatiu i la publicació del treball en la revista Gausac


Les bases d'aquesta convocatòria es poden consultar a la pàgina web del Premi. La data límit de lliurament dels treballs que es presenten és el divendres dia 23 de febrer de 19.00 a 20.00 h a la Casa de Cultura de Sant Cugat. Per als centres que ho demanin, s'ofereix de passar a recollir els TR que es presentin per part del seu alumnat, només cal que ho demanin per correu electrònic a: mvm@stcugat.net.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem