Una santcugatenca amb paràlisi cerebral respon a l'Eurodiputat de Cs Javier Nart

Nart parla d'esterilitzar a les dones "amb tara" i de nens "subnormals"

Aura Tomàs, santcugatenca de 18 anys amb paràlisi cerebral, s'ha sentit molesta amb les paraules de l'Eurodiputat de Ciutadans Javier Nart sobre les persones amb diversitat. 

En una entrevista, Nart parla d'esterilitzar a les dones "que tenen una tara particular per la raó que sigui", per evitar així que es quedin embarassades. 

D'altra banda, tot i que admet que la seva parella treballa en una escola amb infants amb diversitat funcional, Nart afirma que "el tema de la subnormalitat, dir-li d'una manera o d'una altra no em canvia". 

Tot i que les declaracions són de fa més d'un any, el vídeo ha tornat a sortir a la llum a través deles xarxes socials. Per això, Tomàs li contesta ara. 

Davant d'aquestes paraules, Aura Tomàs, ha penjat un vídeo a través de les seves xarxes socials per demanar a Nart que "deixi de fer política". En aquest vídeo Tomàs recorda que ella "no és subnormal" i que fa molts projectes a l'IES Angeleta Ferrer, a l'institut on estudia, per tal de sensibilitzar als alumnes del centre, sobre la diversitat. 

Mireu el vídeo de Nart

Mireu la resposta d'Aura Tomàs.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem