La Xesca organitza una recollida de sabates pel camp de refugiats de Calais

"Demostrem que les polítiques de les nostres institucions no ens representen"

El Casal de Joves La Xesca, ubicat en la casa ocupada de l'avinguda de Cerdanyola, organitza una recollida de sabates per enviar al camp de refugiats de Calais a França, on hi "malviuen" més de 10.000 persones confinades i amb moltes mancances que són "ignorades per la Unió Europea". Des de La Xesca expliquen que "el desallotjament del camp podria ser imminent" i, si es produeix, faria encara més necessari l'enviament de sabates. "Hi ha molta gent que no té res per calçar-se. Ni sabates bones, ni dolentes", exposa el col·lectiu en un comunicat.

Davant la possibilitat que les persones del camp de Calais es vegin obligades a fer un llarg recorregut a peu i l'arribada del fred, La Xesca ha decidit fer una crida als santcugatencs perquè entreguin sabates al Casal de Joves, que seran enviades a França. "Demostrem que les polítiques de les nostres institucions no ens representen i ajudem a les persones mal anomenades refugiades a caminar cap a un futur millor", destaca La Xesca.

Les sabates que es donin han de ser noves o en molt bon estat, d'una talla entre 40 i 48 i s'han de lliurar tancades en una caixa. Des de La Xesca conviden a fer la donació abans del dimarts 27 de setembre, ja que l'endemà una furgoneta surt cap a Calais i l'objectiu és omplir-la. Els lliuraments s'han de fer al Casal Jove La Xesca, a l'avinguda de Cerdantyola número 66, de dijous a diumenge a partir de les 19 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem