Les entitats de malalties neurològiques rebutgen el local proposat per l'Ajuntament

El nou local per a les entitats de malalties neurològiques i càncer va ser la proposta més votada en els pressupostos participatius

Les entitats de malalties neurològiques i càncer han rebutjat el local que els ha proposat l'Ajuntament per a instal·lar-se totes juntes en un espai adequat per a realitzar la seva tasca.

El fet que ha portat a les entitats a rebutjar el local és que aquest es troba al costat de la Biblioteca Miquel Batllori de Volpelleres. Un local que, tal com destaca el president de la delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson, Esteve Sala, "queda molt lluny del centre. Molts dels nostres usuaris tenen problemes de mobilitat. Si aquí a la Casa de Cultura, on estem ara, ja ens trobem que alguns usuaris tenen problemes amb el transport, anar a un local que està a 10 minuts caminant de l'estació de Volpelleres, pot provocar que la gent deixi de venir". 

Per la seva banda, la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, ha destacat que "seguirem buscant un local que s'adeqüi a les seves necessitats. Entenem que volen un local més cèntric. Els nostres tècnics també han visitat el local i han format part de les reunions, per tant, estem d'acord amb la decisió".

El fet de buscar un nou espai pot fer que s'endarrereixi el termini del projecte, que en principi havia d'estar llest per al maig del 2018. En aquest cas, Esteve Sala ha destacat que "no prioritzem l'entrega del local, sinó que aquest estigui bé".

Aquesta va ser la proposta guanyadora dels pressupostos participatius, després de comptar amb 2.515 vots dels 5.899 que hi va haver en total. El cost aproximat del projecte és de 270.000 euros i el termini d'execució és de 18 mesos.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem