Les obres per reurbanitzar Can Borrull començaran a finals d’any

Les obres d'aquest sector de les Planes haurien d'haver començat al mes de juny

Les obres per urbanitzar el sector de Can Borrull, a les Planes, començaran a finals d’any, si tot va segons el previst.

Tal com infomen des de l’Ajuntament, el projecte ja està adjudicat i està pendent del tràmit administratiu del contracte amb l’empresa. Unes obres que, en principi, s’allargaran un any i podrien estar llestes a finals del 2018. En principi les obres haurien d’haver començat al juny. Això, però, no va ser possible perquè l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització no va arribar fins al juliol, pendent del vistiplau de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) pel que fa a l’endegament de la riera.

D’altra banda, el projecte de reparcel·lació es va aprovar el setembre. Aquest nou calendari ha obligat a tramitar una pròrroga del conveni signat l’octubre de 2016 entre l’Ajuntament i la Diputació, pel qual l’ens provincial subvencionava prop d’1.900.000 euros del projecte, ja que la vigència era anual, i per tant, finalitzava l’octubre del 2017.

D’altra banda, cal destacar que, finalment, els veïns no hauran de pagar els 178.000 euros en quotes urbanístiques, ja que l’adjudicació s’ha fet per un import més baix del previst inicialment i el cost total del projecte es pot cobrir amb la subvenció de la Diputació de Barcelona

Més informació
 
Comentaris

Destaquem