contingut promocionat
Policlínic torreblanca Sant Cugat L

 

La lipoescultura ultrasònica d'alta definició per modelar el cos arriba a Sant Cugat

La lipoescultura ultrasònica d’alta definició es pot aplicar en persones de pes saludable i que les dietes i l'exercici no han realçat els seus músculs

La lipoescultura ultrasònica d’alta definició, la tècnica que permet modelar la silueta amb una definició màxima, acaba d'arribar a Sant Cugat a través de Policlínic TorreblancaEl centre integra, entre els seus múltiples tractaments d'estètica corporal, aquesta novadora tècnica de Body Contouring com a teràpia de grans volums amb el Vaser HD. “Es tracta d'eliminar el greix localitzat no desitjat alhora que definim la musculatura, sempre respectant l’anatomia del pacient” explica el Dr. Xavier Sánchez i Tarragó.

Banner STCU

Aquesta tècnica ultrasònica d'alta definició consisteix en una energia suau que només actua sobre el greix, d'aquesta manera s’aconsegueix eliminar el greix no desitjat mentre que la resta de teixits es respecten. La diferència d'aquesta tècnica amb altres existents és que l'energia dels ultrasons emulsiona les cèl·lules de greix sense traccionar-les i això permet poder aspirar-les. També té la capacitat d'actuar només on volem eliminar el greix respectant els teixits adjacents, la qual cosa permet obtenir uns resultats més precisos i homogenis amb una recuperació més ràpida.

La lipoescultura ultrasònica, Vaser HD, està pensada tant per a homes com per a dones i aconsegueixen eliminar el greix que recobreix els músculs deixant aquests visibles i definits.

Altres beneficis d'aquesta tècnica són que en la mateixa intervenció s’aconsegueix la retracció de la pell evitant que quedi la zona flàccida i que es poden abordar diverses zones en la mateixa intervenció. La tècnica es pot aplicar en persones de pes saludable i que les dietes i l'exercici no han realçat els seus músculs.

Es tracta d'actuar sobre zones concretes del cos i aconseguir: un abdomen marcat, uns glutis tonificats o uns braços definits.

Ara pots reservar la teva primera visita informativa gratuïta des de la web o en el telèfon 93 515 39 99.

 

Policlínic Torreblanca

Unitat de Medicina estètica de Grup Policlínic

Avinguda de Torreblanca 2-8 planta 1 Mòdul G

Telèfon: 93 515 39 99

Web: grup-policlinic.com

WhatsApp 699 61 90 49

Mail: info.estetica@grup-policlinic.com

Més informació
 
Comentaris

Destaquem