contingut promocionat
cugat 20natura 20logo

 

Marín: “Aquí he trobat molta tranquil·litat i confort emocional”

Els apartaments per gent gran Cugat Natura ofereixen habitatges amb totes les comoditats per a majors de 65 anys i que volen mantenir la seva autonomia

Quina diferència hi ha entre viure a casa i els apartaments?

Helena Aranyó: Els apartaments tenen molts serveis inclosos com neteja i bugaderia. També ofereixen servei de restaurant per si no volen cuinar a casa, conserge de dia tota la setmana, dispositius per emergències 24h integrats a l’apartament, sessions de gimnàstica i rehabilitació per part d’un fisioterapeuta, atenció d’infermeria i consulta mèdica. A més, poden gaudir d’espais comuns i d’activitats lúdiques en un edifici independent i amb accessos independents del centre residencial. Aquests apartaments, per a majors de 65 anys, tenen tot els serveis en la quota i he de destacat que tot l’edifici està adaptat.

 

Milloreu la seva qualitat de vida?

H. A: Sí, ho fem treballant l’envelliment actiu en els seus tres pilars fonamentals que són l’alimentació saludable, l’exercici i la socialització.

 

Perquè va venir aquí a viure?

Luis Marín: Fa 20 anys que sóc viudo i em vaig encarregar de la meva mare els darrers 12 anys. Quan va morir vaig reflexionar durant 6 mesos i tenia clar que no volia que els meus fills fossin esclaus, com jo ho vaig ser de la meva mare. Buscant diferents centres vaig conèixer aquest i aquí tinc el meu espai i la llibertat de sortir sense donar explicacions. Vaig fer números i la diferència entre viure a casa i viure aquí eren uns 100€. Ho vaig tenir clar. Aquí he trobat molta tranquil·litat i confort emocional.

 

Els usuaris fan amics?

H. A: Els usuaris s’ajunten segons les seves afinitats i vivències. És molt maco veure com a una certa edat fan noves amistats.

 

Com és el dia a dia dels residents?

L. M: M’aixeco, esmorzo i miro la TV, dormo una mica i baixo a dinar. A la tarda estic per aquí o visito els meus fills. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem