Sandra Gil: "Sant Cugat és una ciutat per a nens i famílies"

Diferents santcugatencs expliquen la seva visió sobre l'oci a Sant Cugat. Sandra Gil té 37 anys i és professora

Sandra Gil viu a Sant Cugat i treballa a Rubí, però tot el seu temps lliure el passa al nostre municipi. “Sant Cugat és una ciutat molt viva i activa”, assegura, alhora que afegeix que no li cal sortir del poble per fer cap activitat. I és que té un fill de tres anys i, des que és mare, aquí hi troba tot el que necessita: “Hi ha molta oferta d’oci per a nens i famílies. Es fan moltes coses”.

 

Més enllà d’activitats festives, Gil destaca l’oferta cultural per a nens, com és el cas del Contacontes de les biblioteques municipals o el teatre de petit format de Can Ninot. Una crítica que fa a algunes de les activitats infantils és la gran aglomeració de gent, com la Festa de l’Aigua de la Festa Major. I és que Gil explica que Sant Cugat és un referent pel que fa a activitats per a famílies: “Jo conec molta gent de Rubí que ve aquí amb els nens”.

 

Més enllà de tot l’oci infantil, quan ara surt a sopar ho fa per Sant Cugat, i té una crítica a la restauració, que fa extensible a altres municipis: “La relació qualitat preu no és massa bona. A vegades és massa car pel que et donen”. Alhora de comprar, també es queda a Sant Cugat, optant tant pel centre del municipi,on li agraden més les botigues, o el Centre Comercial, on té més comoditat per anar-hi.

 

En els dies vinents es publicaran altres punts de vista de diferents santcugatencs. 

 

Podeu llegir el reportatge sobre l'oci i la taula rodona que va organitzar el TOT i el DIARI de Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem