Més d'una quinzena d'activitats per gaudir de la setmana

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a Sant Cugat

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Tallers per a tothom

Xerrada amb una visita i taller per a persones de més de 55 anys sota el nom de "(Re)cerques a Google a estudi" FOTO: Cedida

La setmana comença amb tallers. Podreu aprendre a fer un collaret amb la tècnica del tapís, aquest dilluns, 27 de març, a Pou d'Art Galeria a partir de les 9.30 hores. Mentre, l'Ateneu Santcugatenc, acollirà el taller per aprendre a fer pasta fresca a càrrec de Mònica Asunción de BonsFocs a partir de les 10 hores.

Ja a la tarda, Cal Temerari acollirà el monogràfic "Et veig: El retrat fotogràfic" a càrrec d'Amanda Bernal Fotografia a partir de les 19 hores.  

Per acabar el dilluns, podreu gaudir de la sessió de cinema clàssic amb Die Blechtrommel (El tambor de hojalata) a Cinesa Sant Cugat a les 20 hores.

D'altra banda, dimarts 28, hi haurà una xerrada amb una visita dinamitzada i taller experimental per a persones de més de 55 anys sota el nom de "(Re)cerques a Google a estudi" a partir de les 11 hores al Centre d'Art Maristany.

Conferències per a dimecres

L'artista Lluís Ribas al seu taller FOTO: Artur Ribera

El dimecres 29 arriba amb conferències. "Les sagues de Sant Cugat" serà la conferència que acollirà l'Arxiu Nacional de Catalunya a partir de les 18 hores mentre que al Centre d'Art Maristany hi haurà la conferència "Què és el Big Data?" a partir de les 19.30 hores.

D'altra banda, la presentació del llibre Me'n vaig a viure sol es farà al Cafè Auditori a les 19 hores.

Cultura i música per acabar la setmana

Dijous 30 arriba amb cinema. Hi haurà una nova sessió de cinema d'autor amb La corrispondenza (La correspondencia) a Cinesa Sant Cugat a partir de les 17 hores.

D'altra banda, el Museu del Monestir acollirà la cloenda de l'exposició "Lluís Ribas. 40 anys d'exposició en exposició" amb una performance a càrrec del grup de dansa Laura Esteve mentre que l'Ateneu oferirà la xerrada "Què és una constel·lació familiar?" a les 18 hores.

Per finalitzar la setmana, els amants de la música se citaran al MUT per gaudir del concert de swing i jazz a càrrec d'Octavi Coronado i Guillem Jubany a les 21 hores.

Aquestes i més activitats les trobareu a l'agenda.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem