El Mesón es convertirà en el Bar Mono

Els nous gestors del Mesón ja tenen un restaurant a Barcelona, el Bar Mono

Els nous gestors del restaurant El Mesón reconvertiran el local en el Bar Mono. Francesc Fernández, el nou gerent, ja disposa d'un restaurant a Barcelona amb aquesta marca i ara ampliarà el negoci amb un nou establiment a Sant Cugat. L'oferta gastronòmica es basarà en la cuina mediterrània amb alguns plats de diferents parts del món.

Més info: El restaurant el Mesón tanca les portes i reobrirà sota un altre nom

"El Mesón sempre havia sigut un referent i ens unia una amistat amb el Xavier [Xavier Vendrell, fins ara gestor del Mesón]. Ens va comentar que volia fer un canvi i vam trobar l’oportunitat perfecta", ha explicat al TOT Francesc Fernández, que és veí de Sant Cugat. "Tenim un altre restaurant a Barcelona, el Bar Mono. La idea és créixer i obrir més restaurants", afegeix.

Sobre la història del Mesón, Fernández ha afirmat que han apostat per canviar el nom per expandir la marca del Bar Mono. Després de Reis començaran la remodelació, que serà un "rentat de cara" interior i que farà alguna "picada d'ull" al Mesón. La façana, ha assegurat, es mantindrà intacte. La voluntat és reobrir portes com a Bar Mono al març. 

La història del Mesón

"La localització és un fet diferencial, però també l’estima que li teníem. Amb els meus avis veníem a dinar al Mesón i hi fèiem l’aperitiu. Ens vinculava emocionalment", ha destacat Fernández. El Mesón va obrir portes el 1964 i, des de llavors, s'ha convertit en un punt de trobada de moltes generacions de santcugatencs. A finals dels 60 i principis dels 70, es va erigir com una referència pels intel·lectuals del poble, liderats per Gabriel Ferrater.

Més info: El Mesón s'acomiada de Sant Cugat: repàs als seus 57 anys d'història

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem