contingut promocionat
Kids&Us logo

 

La metodologia que facilita l'aprenentatge de l'anglès a partir d'1 any

Kids&Us incorpora els factors que la neurociència identifica com palanques clau en el procés d'aprenentatge

Com més aviat es comenci amb l’aprenentatge d’una llengua, millors i més efectius seran els resultats. I és que és molt important que els infants aprenguin els conceptes bàsics de l'anglès des de ben petits, especialment entre els nens i nenes a partir d'un any. Tot i que pot semblar abstracte aprendre anglès en edats tan primerenques, introduir un nou idioma a partir del primer any de vida, estableix les bases per a una millor comprensió del llenguatge. Aquest fet incrementa el desenvolupament cognitiu, la percepció visual i els prepararà per a l'educació futura. Alhora, fomenta el rendiment acadèmic i els proporciona una base més sòlida per a la seva educació en general.

Amb la idea d'introduir l'anglès entre els més petits, Kids&Us compta amb el curs de babies. Un curs que proporciona les condicions òptimes per aprendre anglès a partir del primer any de vida, endinsant-los, segons cada ritme de l'infant i amb estímuls sensorials variats. 

  Curs babies

El centre defensa que en l'aprenentatge la suma de les famílies i de l'escola són essencials i l'equip perfecte per créixer lliurement amb l'anglès i incorporant els factors que la neurociència identifica com palanques clau en el procés d'aprenentatge entre els infants d'1 a 3 anys. En aquest sentit, Kids&Us introdueix l'estimulació sensorial i motriu per estimular la curiositat, l'ús de materials naturals i diferents per potenciar els seus sentits, fomenta la interacció i la reciprocitat, el moviment i l'exploració i tot es desenvolupa en un ambient còmode i segur, on es crea un vincle afectiu i positiu. A través dels seus personatges, Linda i Mousy icones del mètode Kids&Us, els infants entren en un món fantàstic de jocs, descobriments i una manera d'aprendre diferent.

Incrementar el vincle amb l'anglès

El curs se centra en eixos temàtics amb activitats significatives pels més petits tenint en compte el seu descobriment i l'exploració. Treballen amb una gran varietat i quantitat de material per incrementar el llenguatge i el pensament. A més, les famílies que vulguin poden traslladar l'aprenentatge a casa amb els contes de la Linda i Mousy que es caracteritzen per ser interactius amb àudios, cançons, el que facilita encara més el vincle amb l'anglès i ajuda a passar temps de qualitat entre pares i fills.

Si voleu saber més sobre totes les característiques del curs de babies, ho podreu fer clicant en aquest enllaç.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem