Mínim seguiment de la vaga general contra la LOMCE a Sant Cugat

La comunitat educativa de l'Estat espanyol s'ha aturat aquest migdia per demanar la derogació de la LOMCE i en contra les retallades en educació

La vaga general contra la Llei Orgànica de Millora de la Comunitat Educativa (LOMCE) i les retallades en educació ha tingut un baix seguiment a Sant Cugat aquest dijous, 9 de març. 

La tercera protesta general contra la reforma educativa, aprovada pel PP durant l'anterior legislatura, no ha tingut gaire incidència a Sant Cugat.

Així, segons han confirmat fonts municipals al TOT Sant Cugat, els centres on més s'ha notat són a l'institut Joaquima Pla i Farreras i l'institut Leonardo da Vinci. En tots dos casos, han estat els alumnes els que han fet el seguiment d'aquesta aturada. I és que un 60% de l'alumnat del Pla i Farreras i un 70% dels alumnes del Leonardao da Vinci no han assistit als centres educatius. Per la seva banda, en tots dos casos, els equips docents no s'han sumat a l'aturada.

Pel que fa als centres de primària, destaca el Pins del Vallès. Centre en el qual el 17% de l'alumnat no ha assistit a les aules. En la resta de centres educatius de Sant Cugat no hi ha hagut seguiment.   

Més informació
 
Comentaris

Destaquem