Mira-sol estrenarà setmana cultural al setembre

La Coordinadora sociocultural del barri prepara diferents activitats que s'estendran en el temps

La Coordinadora sociocultural de Mira-sol organitzarà al mes de setembre una setmana cultural. Seguint el model de "Mira-sol participa", amb el que es va fer una jornada d'activitats al barri per donar a conèixer la tasca de les entitats, enguany les activitats s'estendran durant tota una setmana al mes de setembre.

Així ho ha anunciat Juan Àngel de la Penya, de Mira-sol Teatre, i membre de la Coordinadora durant la celebració del Consell de Barri de Mira-sol aquest dimecres, 8 de febrer.

"La idea és fer una setmana cultural amb activitats lúdiques, formatives i socials per cohesionar el barri", ha explicat Penya al TOT Sant Cugat. Igualment, ha explicat que "enguany hem decidit posar el focus en la col·laboració i les activitats, i el lema serà Mira-sol col·labora".

Pel que fa a les activitats, encara estan per definir, però la voluntat és estendre-les en el temps, i en diferents franges horàries per arribar a tots els públics. Igualment, ha avançat que se celebrarà la segona o tercera setmana de setembre, coincidint amb l'inici del curs escolar.

Més temes tractats al Consell de Barri

El Consell de Barri s'ha celebrat a la nova sala d'actes  FOTO: C. Caballé

El Consell de Barri de Mira-sol s'ha celebrat aquest dimecres, 8 de febrer, a la recentment estrenada Sala d'Actes del Casal del barri. Un consell en el qual s'ha explicat el nou sistema de recollida de voluminosos, que entrava en funcionament el dilluns dia 6, i en el qual s'ha donat resposta a les preguntes plantejades durant el passat Consell de Barri relacionades amb temes d'enllumenat públic, pressupostos participatius i altres qüestions.

Igualment, s'ha fet dació de compte dels diferents grups de treball, parlant de seguretat al barri, de l'arranjament de la riera de Can Cabassa, dels problemes de soroll de l'AP7 al seu pas pel barri i la torre d'alta tensió, i dels progressos en la creació de l'espai lúdic juvenil al voltant del Casal.

Uns temes que el TOT Sant Cugat desenvoluparà en els pròxims dies.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem