La Mirada, el primer any de mandat i la Festa Major, temes destacats de la setmana

Repàs a les notícies que han marcat l'actualitat de Sant Cugat durant aquesta setmana

La Mirada segueix sent protagonista a Sant Cugat aquesta setmana, i és que el govern ha fet pública la seva voluntat de construir l'escola a La Guinardera. La comunitat educativa, encapçalada per l'AFA de l'escola, no obstant això, segueix mostrant el seu rebuig a aquesta ubicació demana mantenir l'alternativa del bosc de Volpelleres.

Més info: El govern projecta La Mirada a la Guinardera i esborra el projecte al bosc de Volpelleres

Més info: L’AFA de La Mirada s’oposa a la construcció de l’escola a la Guinardera

Aquesta setmana, a més, hem conegut el balanç que fa l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, sobre el seu primer any de mandat. La mobilitat, la neteja, les taxes municipals o la situació econòmica són alguns dels temes que va abordar el batlle de la ciutat en l'entrevista del TOT Sant Cugat.

Més info: Vallès: "Mentre jo sigui alcalde, l'Ajuntament no augmentarà la pressió fiscal"

Aquests dies també han estat marcats pel programa d'activitats de la Festa Major, i és que ja s'han desvetllat les més de 180 activitats que conformaran l'edició d'enguany. Enguany, la Festa Major de Sant Cugat se celebrarà entre el dijous 27 i el diumenge 30 de juny.

Més info: Programa de Festa Major Sant Cugat 2024

Més info: Sant Cugat escalfa motors per viure "una Festa Major de poble" durant 4 dies

D'altra banda, l'oncologia pediàtrica i la defensa de la llengua i la cultura catalana també han estat protagonistes aquesta setmana, amb l'entrevista a Lucas Moreno, cap del Servei d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de la Vall d'Hebron, i a Anna Rigol, presidenta d'Òmnium Sant Cugat. A més, la data d'obertura de les piscines municipals i els nous usos de la masia de Can Cabassa han estat també notícies destacades dels últims 7 dies.

Més info: Moreno: "Desenvolupem fàrmacs perquè les defenses del pacient combatin el càncer infantil"

Més info: Anna Rigol (Òmnium Sant Cugat): "Ningú vol apuntar-se a una llengua perdedora"

Més info: Ja hi ha data per l'obertura de les piscines municipals de Sant Cugat

Més info: La masia de Can Cabassa tindrà una residència d'estudiants, un parc i habitatge públic

Finalment, en l'àmbit esportiu, el Rugby Sant Cugat ha acollit la 2a fase de la GPS Copa de la Reina, mentre que s'ha conegut que el santcugatenc Bruno Font participarà als Jocs Olímpics de París amb la selecció espanyola d'hoquei herba.

Més info: Bruno Font estarà en els Jocs Olímpics de París

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem