El missatge de l'alcaldessa després de la supressió del toc de queda

El toc de queda ja no s'aplica a Sant Cugat a partir d'aquest divendres

Després de gairebé 40 dies de restriccions, el toc de queda ja no s'aplica a Sant Cugat des d'aquest divendres, 20 d'agost. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha eliminat aquesta limitació, tot i que la voluntat de la Generalitat era allargar-lo una setmana més. 

Més info: La justícia elimina el toc de queda a Sant Cugat

 

L'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, ha valorat a través de les xarxes socials la nova situació: "L’aixecament del toc de queda en cap cas vol dir que la pandèmia hagi desaparegut. Esperem que aquesta decisió no ens faci anar enrera". En aquest sentit, ha celebrat que "la incidència de la Covid-19 a Sant Cugat fa dies que millora gràcies a les mesures de contenció preses i a la responsabilitat de tothom".

L'alcaldessa accidental de la ciutat, Elena Vila, també ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana i ha recordat que igualment no es pot beure al carrer o promoure aglomeracions. "La responsabilitat ens dona força", ha emfatitzat.

Aquest mateix dijous a la nit, Un dispositiu conjunt de Policia Local i Mossos ha patrullat durant la matinada per evitar botellons i concentracions de persones. Segons indica l'Ajuntament, la nit ha transcorregut amb normalitat.

 

 
Comentaris

Destaquem