Mor Carmen Rojo, filla predilecta de Sant Cugat i impulsora del Mesón

Carmen Rojo va ser la impulsora de l'establiment El Mesón que es va convertir en l'espai cultural i de trobada d'intel·lectuals i de moltes iniciatives ciutadanes

La impulsora del Mesón i filla predilecte de la ciutat, Carmen Rojo, ha mort aquest dimecres 2 de febrer a l'edat dels 91 anys. La santcugatenca va ser nomenada filla predilecta el 2019 pel ple municipal de Sant Cugat. Rojo nascuda a Nava de Roa, Burgos, va venir de petita a viure a Sant Cugat amb la seva família, el 1964 va ser la impulsora de l'establiment El Mesón que es va convertir en l'espai cultural i de trobada d'intel·lectuals i de moltes iniciatives ciutadanes. El funeral serà aquest divendres, 4 de febrer, a les 10 hores, a l’església del Monestir de Sant Cugat. La vetlla és a partir de les 16 hores d'aquest dijous al Tanatori de Sant Cugat.

Més info: El Ple Municipal ratifica Carmen Rojo i Montserrat Obiols com a filles predilectes

En paral·lel, aquest passat novembre la santcugatenca va rebre un homenatge de l'Associació Desyam que treballa pel reconeixement de les dones emprenedores.

Més info: Homenatge a Carmen Rojo, impulsora d 'El Mesón

Carmen Rojo, al restaurant El Mesón Foto Mané Espinosa Fons Premsa Local TOmàs Grau

Carmen Rojo, al restaurant El Mesón Foto Mané Espinosa Fons Premsa Local Tomàs Grau

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem