Els Mossos escorcollen amb el presumpte assassí la caravana a les Planes

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat la caravana del sospitós d'haver matat almenys 3 sensesostre

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat la tarda d'aquest dimarts, 28 d'abril, la caravana en la qual vivia a les Planes el pressumpte assassí en sèrie de persones sense sostre a l'Eixample de Barcelona. Un home de 35 anys, detingut la matinada d'aquests dimarts, que vivia en una caravana a les Planes.

Durant l'escorcoll, s'han revisat diferents objectes presents a la caravana, entre ells, diferents peces de roba que pertanyen al detingut. Aquest seria el presumpte responsable de com a mínim tres assassinats de sense sostre durant l'últim mes a Barcelona.

Estan registrant la roba i altres pertinences del detingut. FOTO: Àgata Guinó

Estan registrant la roba i altres pertinences del detingut. FOTO: Àgata Guinó

La detenció s'ha produït la matinada d'aquest dimarts després que hi hagués un nou assassinat d'un rodamón, d'un cop al cap amb un martell, al carrer de Rosselló de Barcelona. Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana han passat la nit buscant a l'assassí fins que s'ha detingut al presumpte autor. La investigació considera que les quatre morts serien responsabilitat de la mateixa persona.

El primer va ser la nit del 18 al 19 de març, a les portes d'un supermercat; el segon va ser el 16 d'abril, al barri del Fort Pienc, aquest cop de dia, i el tercer al carrer Casp va ser 48 hores més tard i de matinada, el 18 d'abril

Més informació
 
Comentaris

Destaquem