Música, cinema i xerrades per gaudir de la setmana

Com cada setmana el TOT recull diverses propostes per gaudir de la ciutat

La setmana arriba a Sant Cugat amb diferents propostes per a tots els gustos a la ciutat, protagonitzades, principalment, per conferències, tallers i concerts.

El TOT recull aquestes activitats a la seva agenda i en fa un resum per a que no te'n perdis res!

Cinema i xerrades

Dilluns 13 està prevista la filmoteca amb 'Schichinin no samurai' a Cinesa Sant Cugat FOTO: Cedida

Dilluns, 13 de desembre, per exemple està previst la xerrada "Com reclamar la clàusula terra" a les 19 hores a la Casa de Cultura. A, les 20 hores, Cinesa Sant Cugat acollirà la filmoteca amb Shichinin no samurai (en català, Set samurais)

Per a dimarts, 14,  hi haurà cafè tertúlia, amb Carles Taché, galerista i Santi Moix, artista al Centre d'Art Maristany a les 19.30 hores. 

Concerts i més

Ja per a dimecres al migdia està previst un curs subvencionat d'"Analítica Web i pla de màrqueting digital" al Trade Center i per a la tarda la conferència "La vida mercantilitzada" a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

A les 19.30 h del vespre, tindrà lloc la presentació del llibre 'La dansa a l'escola. El mestratge de Joan Serra' al local Esbart Sant Cugat.

Ja dijous, 16, arriba una nova sessió de cinema d'autor amb Elle a les 17 hores.  Ja cap a les 21.00 h començarà el concert de Jordi Ninus dins del cicle de Música al MUT.

També dijous, el Cafè Auditori, acollirà el concert de Pere Martínez a partir de les 21.00 h. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem