Nou detingut per robatori a Sant Cugat

Un individu va robar a un restaurant de la ciutat, però va ser detingut minuts més tard gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat

La Policia Local, juntament amb els Mossos d'Esquadra, va detenir una persona per un presumpte robatori amb força dut a terme el passat dilluns 16 d'abril a un restaurant de Sant Cugat del Vallès.


L'individu hauria actuat al voltant de les 02 h. Moments després, agents policials de patrulla preventiva van rebre l'avís que s'havia activat l'alarma en un establiment de restauració i que, a través de les càmeres, podien observar un home al seu interior.


Després de desplaçar-se al local, van comprovar que s'hi havia produït un robatori amb força, ja que hi havia una finestra trencada i el seu interior estava regirat. Poc després, gràcies a la intervenció dels dos cossos policials, la patrulla va localitzar un home que coincidia amb les característiques observades al vídeo de la càmera de seguretat.


Els agents van identificar el presumpte lladre i van detenir-lo per un presumpte delicte de robatori amb força. Entre les seves pertinences, l'individu portava diversos bitllets d'euro, monedes i presentava un tall al coll, possiblement fet amb els vidres de la finestra trencada. L'home, un cop sota custòdia policial, va confessar que havia entrat a l'establiment per robar.


Finalment, els agents van traslladar el detingut per fer-li el reconeixement mèdic pertinent, i Mossos d'Esquadra el va posar a disposició judicial.

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem