Un altre robatori en una casa a Sant Cugat

5 lladres van entrar en una casa de la zona del golf el diumenge a quarts de deu de la nit

Uns santcugatencs van patir un robatori a la seva casa de Sant Cugat, ubicada a la Costa del Golf, al barri de Can Trabal. Els propietaris estaven fora de la casa quan es va produir el robatori a quarts de 10 del vespre del passat diumenge, 8 d'abril. 5 individus van entrar a la casa a robar, tal com van poder gravar les càmeres de seguretat, i es van endur diferents objectes personals.



Els robatoris han estat els últims mesos uns dels principals problemes de la seguretat a Sant Cugat, de fet, un helicòpter dels Mossos d'Esquadra ha intensificat les tasques per evitar robatoris, sobretot els caps de setmana. Fins i tot, a Valldoreix, s'està estudiant la possibilitat d'intensificar la vigilància policial per lluitar contra aquesta xacra.



A principis d'any una comunitat del centre de Sant Cugat va patir diversos robatoris, també a l'estiu els veïns de la Floresta es van mobilitzar per lluitar contra l'augment de robatoris al barri.



Tot i això s'han fet diverses detencions de lladres que han actuat a Sant Cugat, una de les més importants la va fer la Policia Local a Valldoreix, quan va enxampar una banda in fraganti a Valldoreix que actuava a tot l'eix de l'AP-7.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem