Nou Espai Familiar a Mira-sol per acompanyar en la criança

El grup es creava al mes d'abril i ofereix sis sessions a la setmana

Mira-sol disposa des d'aquest mes d'abril d'aquest 2017 d'un nou Espai Familiar pensat per donar resposta a famílies amb nadons. Es tracta d'un servei orientat a les famílies que tenen infants de 0 a 3 anys, on poden trobar un espai de joc, amb materials adients i de convivència. Igualment, és un espai on els infants poden explorar i relacionar-se entre ells i amb els adults, i on les famílies poden compartir entre elles la seva experiència d'educar i fer créixer els seus fills i filles.

El servei és gratuït, i s'ofereix en diferents horaris que poden escollir els usuaris en funció de les seves necessitats. D'aquesta manera, es pot acudir a l'Espai Familiar els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 hores i de 16 a 18 hores.

A més, quinzenalment s'ofereixen activitats i tallers gratuïts relacionats amb la criança per a aquelles famílies que estan inscrites a l'Espai Familiar. Unes propostes que es preveu que entrin a formar part del catàleg de cursos i tallers de la XCCP, i que estan pensades per assistir-hi tant els pares i mares com els infants.

D'aquesta manera, durant aquest trimestre s'han fet tallers de massatge infantil i de llenguatge de signes per a nadons oients, i s'han fet xerrades sobre maternitat i vida professional, entre altres. Abans d'acabar el curs encara resta una nova sessió, la de Contes, carícies i cançons el 22 de juny a les 17 hores.

Actualment, són més de 50 famílies que estan inscrites a l'Espai Familiar, i els grups funcionen amb un màxim de 10 per cada franja horària, tot i que els participants poden inscriure's a més d'un grup.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem