Mira-sol tindrà el seu propi Banc del Temps per fer comunitat

El Banc del Temps es basa en l'intercanvi de serveis de manera gratuïta entre els veïns d'un poble o un barri

El Banc del Temps de Mira-sol, una iniciativa sorgida de veïnes del barri i que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament i l'associació Salut i Vida, s'ha inaugurat oficialment aquest dijous, dia 25 de maig amb l'objectiu de potenciar la comunitat i la col·laboració entre els mira-solencs. La filosofia del Banc del Temps és promoure l'intercanvi gratuït de serveis entre les persones, per ajudar a resoldre necessitats de la vida quotidiana.

"El Banc del Temps permet conèixer gent, posar-nos a disposició dels altres... moltes coses que en barris més dispersos com Mira-sol poden ajudar a fer comunitat", va destacar la tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susanna Pellicer, que va destacar la implicació del Banc del Temps de Sant Cugat en el de Mira-sol i la col·laboració entre les dues entitats.

Una de les impulsores, Mercè Pérez, va destacar que la iniciativa va sorgir d'una conversa informal amb una amiga que, amb un grup d'amics, s'intercanviaven activitats de manera gratuïta. Així, van pensar en extendre-ho a tot el barri, com està passant. "Avui ha nascut un nadó, que necessita créixer fort i sa i per això necessitem la col·laboració de tothom. Tothom té alguna cosa a aportar i alguna cosa a rebre", va afegir.

El Banc del Temps de Mira-sol s'ha instal·lat al Casal del districte. Per ara, el seu horari serà els dilluns de cinc a set de la tarda i els dijous de les onze a l'una del migdia. "El barri es pot sentir molt orgullós d'aquesta iniciativa", va concloure la tinenta d'alcalde i presidenta del Consell de Barri de Mira-sol, Carmela Fortuny.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem