Obertes les inscripcions al Concurs d'Arrossos de la Festa Major Sant Cugat 2024

Hi haurà un màxim de 260 grups al 43è Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

Aquest dilluns, 20 de maig, s'han obert les inscripcions pel Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2024. Les inscripcions es poden fer per internet al web de l'Associació Amics dels Veterans i la Regalèssia, organitzadors d'una de les cites més populars i festives de la festa grossa santcugatenca i que enguany arriba a la 43a edició. Les inscripcions es poden fer des de les 8 h d'aquest 20 de maig fins a les 23.59 h del 25 de maig.

Més info: Triquell i El Pony Pisador, caps de cartell de la Festa Major de Sant Cugat

El Concurs d’Arrossos tindrà lloc el diumenge 30 de juny de 2024, a l'avinguda de Can Volpelleres, des de la zona esportiva Jaume Tubau fins a la zona dels Mossos. Els primers 30 classificats tindran assegurada la seva participació en el 44è Concurs d'Arrossos 2025, sempre que ho facin sota la mateixa denominació del grup. 

Consulta les bases del Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat 2024.

Les inscripcions al Concurs d'Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat

  • Només s'acceptarà una inscripció per grup. 
  • Els números d'inscripció es donaran de manera aleatòria, no per ordre d'inscripció. El 26 de maig s'enviarà el número al correu electrònic que s'hagi indicat.
  • Cada grup haurà de pagar 25 euros com a dret d'inscripció. S'haurà d'abonar entre les 9 h del 27 de maig fins a les 23.59 h del 2 de juny. S'haurà d'indicar el número d'inscripció, el nom del grup i el nom de la persona responsable. Si no es rep aquest import i les dades demandades en les dates indicades, s'entendrà que es declina la participació. 
  • Als grups que es quedin sense plaça, se'ls hi retornaran els 25 euros. 
  • Hi ha un màxim de 260 grups. El 7 de juny es procedirà a fer un sorteig entre totes les paelles que hagin abonat el dret d'inscripció. El 8 de juny s'enviarà un correu electrònic amb instruccions als afortunats, que entre les 9 h del 9 de juny i les 23.59 h del 12 de juny hauran d'abonar 2 € per persona inscrita. Els grups que no paguin, quedaran fora i es donarà pas als grups en llista d'espera. 
  • Tot el que es recapti de drets d'inscripció es destinarà a Càritas Sant Cugat.
  • Un cop confirmada l'assistència, en cas de no poder participar, no es retornaran els diners. 

 

Més info: L'escriptor i periodista Xavier Bosch serà el pregoner de la Festa Major de Sant Cugat

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem