Onze plans per gaudir del cap de setmana a Sant Cugat

Les diferents activitats per gaudir d'aquests dies a la ciutat

Arriba un nou cap de setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Cultura i música

Antonio Orozco arriba dissabte amb 'Único' al Teatre-Auditori FOTO: Cedida

Aquest cap de setmana és per gaudir de la cultura i de la música. Divendres, per exemple, està previst la visita de Sara Baras al Teatre-Auditori de Sant Cugat. La bailaora arriba a les 21 hores. Abans, però, oferirà un assaig obert a la mateixa sala.

Ja per a dissabte, 28 de gener, està previst que comencin els assajos del Ball de Gitanetes, al vestíbul del Teatre-Auditori. A més, també hi haurà jornada de portes obertes a l'ermita de Sant Medir.

Per altra banda, està previst el Mercat de Pagès amb productes ecològics, artesans, frescos i de temporada a la plaça Sant Pere durant el matí, i a la tarda es projectarà el documental: Burkina Faso - Mali al museu Cal Gerrer, la segona part del reportatge fotogràfic de Carles Cabanas.

Per a la nit està previst el concert d'Antonio Orozco al Teatre-Auditori per presentar Único.

Solidaritat, música i esport per diumenge

Diumenge s'inaugura la 13a edició del Bosc Literari FOTO: Artur Ribera

Per diumenge, 29 de gener, està prevista la 1a cursa solidària Ricoh organitzada per la mateixa empresa en favor de l'ONG Ajuda en Acció. El tret de sortida es donarà a les 9.30 hores des de l'empresa local.

A més també hi haurà les passejades per Collserola amb la ruta de les talaies, guiada per Montse Canyís i la inauguració de la 13a edició del Bosc Literari de La Serreta.

Ja a la nit, a les 21 hores, hi ha el concert de Natsuko Sugao Group al Cafè Auditori.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem