contingut promocionat
Organ L

 

Organ estrena un servei de gestió d’avaries i reparacions

El nou servei de Gestió d’Avaries i Reparacions (GAR) integra un equip especialitzat per coordinar de manera eficient i ràpida les incidències ordinàries

Organ la immobiliària de Sant Cugat fundada l’any 1967, va posar en marxa ara fa deu anys el servei de Facility Manager (FM) per assessorar i mantenir el valor dels edificis. Amb aquesta experiència de FM, Organ ha creat l’Àrea Tècnica de l’Edifici (ATE) amb l’objectiu d’atendre les necessitats tècniques i de manteniment dels edificis.

Entre les novetats que aporta, destaca el nou servei de Gestió d’Avaries i Reparacions (GAR) que integra un equip especialitzat per coordinar de manera eficient i ràpida les incidències ordinàries. El GAR es pot contactar a través de la mateixa l’aplicació d’Organ, per telèfon o per mail, i ofereix un seguiment acurat de totes les fases de les reparacions fins al seu tancament. 

El servei està especialment pensat pels clients patrimonials, és a dir per a les comunitats de propietaris i els habitatges en lloguer dels edificis que gestiona Organ.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem