Famílies de La Mirada es manifesten davant de l'Ajuntament: "Ja n'hi ha prou!"

Una 30a de famílies de l'AFA de La Mirada s'han manifestat, pintant amb guix al terra de la plaça de La Vila per reclamar solucions

L'AFA de La Mirada reclama solucions i la construcció de la nova escola des de ja fa mesos, i el dilluns 18 de novembre, coincidint amb el ple municipal, una 30a de famílies, amb pares, mares i alumnes del centre, s'han manifestat davant de l'Ajuntament: "Ens ha apenat molt rebre les últimes notícies dient que la construcció de l’edifici escola de La Mirada s’endarrerirà com a mínim un any més de l’esperat", diu el manifest que han preparat per llegir a l'Audiència Pública, fent referència a l'anunci que cal trobar un nou emplaçament per a l'escola.

Més info: La Mirada continuarà com a mínim tres cursos més en barracons

En aquest sentit, des de l'AFA de La Mirada s'han mostrat cansats per la llarga espera: "Els infants de la Mirada i totes les famílies hem confiat durant massa temps que la nostra escola estaria llesta en un temps prudencial, ara ja queda ben clar que no serà així, i que això encara va per llarg. Ja n'hi ha prou!", diuen en el manifest, a més d'afegir: "Volem el vostre compromís a donar-nos respostes i solucions immediates per a pal·liar les mancances".

Així mateix, en el manifest apunten 5 exigències, i afirmen: "Volem que busqueu la solució perquè nosaltres en això tampoc cedirem"

  • Un pati amb cobert, els infants no han de quedar reclots dintre les aules els dies de pluja sense poder sortir ni un instant del edifici.
  • Cuina. Tenim en compte que hem de seguir estant en mòduls durant 3 anys exigim un mòdul que sigui cuina.
  • Menjador gran. ja us hem dit que actualment els infants de La Mirada mengen o bé a la classe o bé a l’aula d’acollida. Ja n’hi ha prou.
  • Gimnàs cobert. Els infants de La Mirada no volem anar a una altra escola a fer Educació Esportiva NOMÉS els dies que no plou. Els infants de La Mirada tenen el mateix dret que els infants d’altres escoles de Sant Cugat per poder fer esport plogui, nevi, faci calor o fred.
  • Biblioteca. Ja no estem parlant de nens i nens de parvulari, estem parlant d’infants de primària per tant ja no valen els passadissos com a biblioteca.

En l'acció de protesta, els infants, amb l'ajuda dels pares i les mares han pintat amb guix el terra de la plaça de La Vila l'escola que desitgen, com a acció de protesta simbòlica. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem