contingut promocionat
Centre pediatria Can Mora L

 

Participa en el concurs de postals de Nadal del TOT Sant Cugat

El concurs s'orienta a infants de Sant Cugat amb edats de 3r de primària i el Centre de pediatria de Can Mora és el patrocinador

Si tens un fill o filla que cursi 3r de primària anima'l a participar en el concurs de postals de Nadal del TOT Sant Cugat. Adreçat als alumnes de 3r de primària de totes les escoles de Sant Cugat, la cita es comunica a totes les escoles perquè participin, encara que qui ho desitgi pot fer-ho a títol personal. Enguany la temàtica és doble, ja que el TOT Sant Cugat celebra el seu 35è aniversari. Per aquest motiu la temàtica del concurs haurà de ser el Nadal i l'aniversari del TOT. En aquesta ocasió la unitat de pediatria del Centre Sanitari Can Mora patrocina el concurs, el qual donarà el premi al guanyador i a tots els qui participin en el concurs!

 

canmora pediatria N

 

Com ha de ser el dibuix?

La tècnica del dibuix és lliure. Cada participant només podrà presentar una única obra original i inèdita amb el format és l'espai de la portada del TOT: 158 (ample) x 170 (alt) mm.

La data límit d'entrega de les obres serà el dijous 3 de desembre en format original, amb el nom i cognoms de l'autor, edat i curs, dins d'un sobre i amb el segell de l'escola a les oficines del TOT Sant Cugat, al carrer de Sant Antoni, 42, de Sant Cugat.

Premis pel guanyador i els participants

L'obra guanyadora es publicarà a la portada del TOT Sant Cugat del dia 24 de desembre, mentre que la resta d'obres participants es publicaran a la versió web del TOT Sant Cugat. A més, l'infant guanyador rebrà entrades per al Tibidabo per a tota la seva família i una revisió dental gratuïta del Centre Sanitari Can Mora. La resta de participants també podran tenir una revisió gratuïta enviant un correu al mail: info@centrepediatriacanmora.com.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem