Els Pastorets i els Diables enceten la Festa Major de Mira-sol

Aquest divendres s'ha donat el tret de sortida a la Festa Major de Mira-sol

Els nens i nenes dels Pastorets de Mira-sol han encetat la Festa Major del barri amb un pregó ben especial aquest divendres, dia 8 de juliol. Així es dóna el tret de sortida a tres dies de festa grossa, on hi haurà una vintena d'activitats per a tots els gustos. Els Diables de Sant Cugat han posat el foc en aquesta primera jornada festiva. (Mira les fotos de l'inici de festa a Mira-sol)

Els Pastorets, que formen part de Mira-sol Teatre, fa 23 anys que ambienten els nadals mira-solencs i, per primera vegada, han canviat l'hivern per l'estiu per poder inaugurar la Festa Major. I no ha estat un pregó habitual, ja que els petits actors han interpretat uns Pastorets ambientats en l'època estival, centrats en l'actualitat i amb el cap posat a la festa grossa del barri.

"Molt contents que per un any hàgim pogut sortir del Nadal i anar a la Festa Major", han comentat els petits actors mira-solencs. Uns pastorets que han fet referència a les altes temperatures: "Tot això és molt estrany, no fa fred". No ha faltat el Rovelló ni Llucifer, ni tampoc els versos que han servit per comentar la programació de tota la Festa Major.

La regidora de Comerç, Mayte Pérez, ha exercit la representació de l'Ajuntament de Sant Cugat i ha agraït la tasca d'entitats i associacions del barri, "un barri amb molta ànima i dinàmic". I ha llançat un desig: "Aquests dies el Casal prendrà el protagonisme que hauria de tenir durant tot l'any".

Els Diables de Sant Cugat han continuat la inauguració de la Festa Major amb un espectacle de música i foc. Així s'ha donat per començada la Festa Major de Mira-sol, que s'allarga fins al diumenge.

Els Pastorets de Mira-sol han estat els protagonistes del pregó FOTO: Haidy BlanchEls Pastorets de Mira-sol han estat els protagonistes del pregó FOTO: Haidy Blanch

Més informació
 
Comentaris

Destaquem