Primer pas per construir el nou Leonardo da Vinci

L’Ajuntament i la Conselleria d’Ensenyament han signat aquest dilluns, 18 de maig, el conveni que farà possible la construcció de l'edifici

L’alcaldessa, Mercè Conesa, i la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, han signat aquest dilluns, 18 de maig, a la seu del Departament, un conveni per a la construcció del nou edifici de l’Institut Leonardo da Vinci i per poder donar resposta a les necessitats d’escolarització del centre i de la població.

El nou Institut Leonardo da Vinci serà un centre amb 6 línies d’ESO i 3 de batxillerat que permetrà donar resposta a l’augment d’alumnes de secundària que experimentarà Sant Cugat durant els propers anys.

Les obres es preveu que es licitin aquest 2015 i tindran un cost total previst de 8,7 milions d’euros. A més, incorporen la construcció d’un nou pavelló esportiu a petició del consistori. És per això que l’Ajuntament farà una aportació màxima de 840.000 euros al projecte per tal que el nou institut pugui disposar d’aquest pavelló, que estarà a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar.

El pavelló acordat serà de tipologia PAV-1, és a dir, de 608 m², amb una alçada mínima de 7 metres, vestidors, sense grades i amb consergeria.

L’Ajuntament assumirà dues despeses. D’una banda, les de redacció del nou projecte (per un import de 60.000 euros), que incorpora la construcció d’un nou pavelló esportiu a petició del consistori. De l’altra, la construcció d’aquest nou equipament esportiu (per un import de 780.000 euros), que tindrà un ús escolar en horari lectiu i un ús obert al conjunt de la ciutadania fora de l’horari escolar.

També està previst que el pavelló, de les dimensions d’una pista de bàsquet, tingui espais per a les entitats esportives i que estigui al servei de les associacions i clubs de la ciutat.

Una vegada l’equipament entri en funcionament, l’Ajuntament i la Generalitat redactaran un conveni que reguli l’ús dels espais esportius.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem