Propostes culturals, i més, per gaudir de la setmana

Les diferents activitats per gaudir d'una nova setmana a Sant Cugat

Arriba una nova setmana a Sant Cugat i, amb ell, les propostes per gaudir de la ciutat. Activitats per a tots els gustos i edats que el TOT reuneix a la seva agenda i de les quals te'n fa un resum perquè no et perdis res!

Música i més

Societat Coral La Unió Santcugatenca a la plaça de Barcelona FOTO: C. Caballé

La setmana comença amb dilluns de Pasqua. La Cantada de Caramelles serà la protagonista d'aquest 17 d'abril, des de les 10 hores fins a les 14 hores.

D'altra banda, per a dimarts, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, acollirà el Parlem de... Infàmia a partir de les 20 hores. 

Cultura per a tothom

El Xalet Negre acull diferents activitats FOTO: Lali Puig

Dimecres començarà amb propostes per ampliar coneixements. "El desastre del 98" serà la conferència que oferirà el Xalet Negre a partir de les 18 hores mentre que la Biblioteca de Volpelleres Miquel Batllori acollirà una càpsula TIC amb "Crea la teva botiga a Internet (PrestaShop)".

D'altra banda hi haurà una nova sessió de cinefòrum amb Breu encontre a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Més tard podreu gaudir d'una tarda musical de l'EMV fins a les 22 hores.

Per finalitzar la setmana, dijous hi haurà una nova sessió de cinema d'autor amb Anthropoid (Operació Anthropoid) a partir de les 17 hores a Cinesa Sant Cugat.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem