Quatre robatoris en quatre dies a Valldoreix

Els veïns de Valldoreix segueixen denunciant la "sensació d'inseguretat" i la manca de solucions per part de l'Ajuntament

Valldoreix ha estat l'escenari de quatre robatoris a domicilis en quatre dies, segons apunta el representant dels veïns de Valldoreix en les reunions de seguretat amb els altres barris i l'Ajuntament de Sant Cugat, Daniel Murillo. D'aquests quatre robatoris, tres han estat a la zona de Can Monmany, on en els darrers anys ha augmentat considerablement el nombre d'aquests fets, i un a la zona del tennis. "En l'última reunió ens van explicar les xifres, i entre el 2017 i el 2018 s'han duplicat els robatoris a Valldoreix", explica Murillo que, a més, assenyala que entre els veïns persisteix una "sensació d'inseguretat". "Hem creat un grup de whatsapp per ajudar-nos. Quan hi ha un robatori, anem a trobar-nos amb el veí que l'ha patit, perquè quan t'entren a casa la sensació és molt dolenta. Tenim pànic", assenyala.

A més, els veïns denuncien la manca de solucions que ofereix l'Ajuntament. "En l'última reunió ens van dir que posarien dos drons a volar per Valldoreix per vigilar, càmeres amb lector de matrícules i un cotxe patrulla. Encara no hi ha ningú que m'hagi dit que ha vist alguna d'aquestes coses pel barri", apunta el representant dels veïns. A més, tot i reconèixer no ser un expert, es mostra escèptic amb aquestes mesures: "Col·locar un cotxe per 10 entrades que té Valldoreix no sé si pot ser molt eficient", assenyala.

Segons explica Murillo, la majoria de robatoris a Valldoreix es produeixen cap a la tarda o el vespre, com ja van explicar veïns de Can Monmany al TOT Sant Cugat ara fa uns mesos.

Més info: Por i indignació a Valldoreix pels robatoris

Els Mossos d'Esquadra també van reconèixer que els robatoris havien augmentat a Valldoreix:

Més info: Mossos d'Esquadra reconeix un increment de robatoris a Valldoreix i li dona prioritat

 
Comentaris

Destaquem