Ràdio Taxi Sant Cugat estrena una APP per demanar un taxi amb el mòbil

"Aquestes apps són el major esforç que podem fer contra Uber i aplicacions similars"

Radio Taxi Sant Cugat ha posat en marxa la primera aplicació santcugatenca que et permet demanar un servei de taxi a través del mòbil. Es tracta de Taxi Qgat, una APP impulsada per l'associació amb l'objectiu d'adaptar-se a les noves tecnologies de petició de taxis a través dels smartphones per clients amb destí o origen santcugatenc.

Aquesta eina permet més rapidesa a l'hora d'aconseguir un taxi amb geolocalització i dóna informació al client de quan el taxi ja està enviat. Així mateix, es poden fer reserves prèvies a través de la mateixa aplicació, des d'on també es podrà parlar amb l'operadora de taxis. En definitiva, l'objectiu és millorar el servei que ofereix Radio Taxi Sant Cugat.

El principal client santcugatenc són els treballadors i executius de les empreses locals, que representen aproximadament el 65% dels usuaris de Radio Taxi Sant Cugat. La resta són principalment clients particulars i persones que s'allotgen en hotels a la ciutat. L'aeroport de Barcelona, les principals estacions de tren, Barcelona en general i el recorregut entre empreses i hotels són els principals trajectes dels clients santcugatencs.

La posada en marxa d'aquesta aplicació també pot servir per fer front a l'augment de serveis de transport com Uber. "Aquestes apps són el major esforç que podem fer contra Uber i aplicacions similars, ja que oferim un servei d'excel·lent qualitat, al contrari que Uber, que s´ón conductors sense llicència, sense taxímetre i sense cap control per part de les administracions", destaca Toni López, de Radio Taxi Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem